VIII. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége

Tenisz

Helyszín: Olimpiai Edzőtábor

Az egyéni verseny győztese a Feliway Kupát, a legjobb páros a Cevac Salmovac Kupát veheti át az ünnepélyes eredményhírdetésen. A közelmúltban elhunyt Gál Sanyi barátom lelkes támogatója, segítője és résztvevője volt a sportnapnak, a teniszversenynek. Az ő emlékére felajánlok egy díjat a verseny résztvevői által titkosan megszavazott leglelkesebb és a fairplay szellemét leginkább képviselő indulónak.

Verseny lebonyolítás: Létszámtól függően egyenes kieséses meccsek vigaszággal (több jelentkező esetén) vagy csoportmérkőzések, amely után egyenes kiesés szakasz (alacsonyabb létszám).

  • Egyenes kiesés: Az első forduló után a nyertesek továbbjutnak, a vesztesek vigaszágra kerülnek. A második fordulótól kezdve mindkét ágon az jut tovább, aki nyer.
  • Csoportmérkőzések: A nevezések számától függően 3-4 fős csoportokba osztjuk a jelentkezőket. A csoportokban mindenki játszik mindenkivel. Minden csoportból az első két helyezett jut tovább az egyenes kiesési szakaszba, ahol a csoport elsők a csoport második helyezettekkel játszanak. Nincs vigaszág.

Meccsek: Minden meccs két nyert szettig tart. A játszmákban 40-40-es állás után az nyer, aki az első pontot szerzi. A szettekben 6-6-os állás után rövidítés van. A rövidítést azt nyeri, aki elsőnek eléri a 7 pontot.

Labdák: Minden meccsen egy cső labda. A meccseket Head labdával játsszák, szükség esetén az ütők húrozására van lehetőség.

Tovább a regisztrációhoz!